



FIM JUNIOR MOTOCROSS WORLD CHAMPIONSHIP SATURDAY TIME SCHEDULE

More than 50 riders in all classes	Saturday 08.07.2023
(3 classes X 2 / 6 Groups)	
Free Practices Group "A", 125cc (20 minutes):	09:00 - 09:20
Free Practices Group "B", 125cc (20 minutes):	09:25 - 09:45
Free Practices Group "A", 85cc (20 minutes):	09:50 - 10:10
Free Practices Group "B", 85cc (20 minutes):	10:15 – 10:35
Free Practices Group "A", 65cc (20 minutes):	10:50 – 11:10
Free Practices Group "B", 65cc (20 minutes):	11:15 – 11:35
Riders' Briefing:	12:10
Qualifying Practices Group "A", 125cc: (20 minutes)	13:00 – 13:20
Start Practice Group "A", 125cc:	Immediately after
(<u>+</u> 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "B", 125cc: (20 minutes)	13:35 – 13:55
Start Practice Group "B", 125cc:	Immediately after
(<u>+</u> 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "A", 85cc: (20 minutes)	14:10 - 14:30
Start Practice Group "A", 85cc:	Immediately after
(<u>+</u> 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "B", 85cc: (20 minutes)	14:45 – 15:05
Start Practice Group "B", 85cc:	Immediately after
(<u>+</u> 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "A", 65cc: (20 minutes)	15:20 – 15:40
Start Practice Group "A", 65cc:	Immediately after
(<u>+</u> 5 minutes)	Qualifying Practice
Qualifying Practices Group "B", 65cc: (20 minutes)	15:55 – 16:15
Start Practice Group "B", 65cc:	Immediately after
(<u>+</u> 5 minutes)	Qualifying Practice
125cc Last Chance (Start -10m)	16:50
Motorcycles in the Waiting Zone	
Last Chance Race, 125cc (10 minutes + 2 laps):	17:00
85cc Last Chance (Start -10m)	17:20
Motorcycles in the Waiting Zone	
Last Chance Race, 85cc (10 minutes + 2 laps):	17:30
65cc Last Chance (Start -10m)	17:50
Motorcycles in the Waiting Zone	
Last Chance Race, 65cc (10 minutes + 2 laps):	18:00
Race Direction, Second Meeting:	18:45



FIM JUNIOR MOTOCROSS WORLD CHAMPIONSHIP SUNDAY TIME SCHEDULE

	Sunday 09.07.2023
Warm-Up, 65cc (15 minutes):	09:00 - 09:15
Warm-Up, 85cc (15 minutes):	09:25 - 09:40
Warm-Up, 125cc (15 minutes):	09:50 - 10:05
65cc, Race 1 (Start - 10 minutes):	11:20
Motorcycles in the Waiting Zone	
65cc, Race 1, Start:	11:30
(maximum 40 riders / 12 minutes + 2 laps)	
85cc, Race 1 (Start - 10 minutes):	12:05
Motorcycles in the Waiting Zone	
85cc, Race 1, Start:	12:15
(maximum 40 riders / 20 minutes + 2 laps)	
125cc, Race 1 (Start - 10 minutes):	13:00
Motorcycles in the Waiting Zone	
125cc, Race 1, Start:	13:10
(maximum 40 riders / 25 minutes + 2 laps)	
65cc, Race 2 (Start - 10 minutes):	14:20
Motorcycles in the Waiting Zone	
65cc, Race 2, Start:	14:30
(maximum 40 riders / 12 minutes + 2 laps)	
85cc, Race 2 (Start - 10 minutes):	15:05
Motorcycles in the Waiting Zone	
85cc, Race 2, Start:	15:15
(maximum 40 riders 20 minutes + 2 laps)	
125cc, Race 2 (Start - 10 minutes):	16:00
Motorcycles in the Waiting Zone	
125cc, Race 2, Start:	16:10
(maximum 40 riders / 25 minutes + 2 laps)	
65cc Prize-Giving Ceremony (65cc PGC):	17:00
(riders positions 1, 2, 3 of the overall results)	
85cc Prize-giving Ceremony (85cc PGC):	Immediately after
(riders positions 1, 2, 3 of the overall results)	65cc PGC
125cc Prize-Giving Ceremony (125cc PGC):	Immediately after
(riders positions 1, 2, 3 of the overall results)	85cc PGC
Team Prize-Giving Ceremony (Team PGC):	Immediately after
(teams positions 1, 2, 3 of the overall results)	125cc PGC
Race Direction, Third Meeting:	17:30